Hanne Andersen

Hanne Andersen

Stresscoach, socialrådgiver & uddannelses-erhervsvejleder

60 87 47 60
hanne@tankliv.dk
facebook.com/TankLiv
@TankLiv
CVR:35 06 60 39

STRESS - et fælles arbejdsmiljø anliggende

Skrevet Søndag d. 12 April 2015 af Hanne Andersen

TankLiv tilbyder lige nu  FYRAFTENSMØDER om stress i DIN fagforening, under titlen: 

Rundt om stress og stressrelateret sygdom

Aldrig før har stress været et mere aktuelt emne, når vi taler om arbejdsmiljø. Og samtidig er det blevet gjort til et individuelt problem, som den enkelte står alene med, ved f.eks. at blive sygemeldt.

Stress er ikke længere et modeord, man bruger om at have lidt for travlt.  

Det er tankevækkende, at vi har skabt et samfund med ca. 35.000 sygemeldte på grund af stress.

Det er rigtig skidt for samfundsøkonomien og for virksomhederne, men især rigtig skidt for den, der er ramt, både på sit helbred, sin økonomi og sin livskvalitet.

Dagligt møder jeg mennesker, som er sygemeldt eller måske bare går på arbejde på trods af diffuse lidelser, som vores omfattende sundhedssystem ikke er i stand til at give forklaringer på. Ofte i en venteposition til forskellige undersøgelser og afklaringsforløb, mens man føler sig stillet i tvivl. Både af sine kolleger, af systemet og ikke mindst af sig selv.

Derfor tilbyder jeg at holde oplæg om emnet, så vi kan gøre det til et fælles anliggende og samlet kan blive opmærksomme på dette voksende problem og gøre noget ved det.

 

Du er hovedpersonen i dit liv – men du er ikke alene

Vi lever i en ekstrem tid, hvor de værdier og mål vi havde i går, ikke længere gælder i dag. En tid, hvor iscenesættelse af vores individuelle lykke har været fremherskende i de seneste årtier.

Faktisk er der i dag belæg for, at en meget høj andel af folkesygdomme har sit ophav i en eller anden form for stress-tilstand. Vi ved det sikkert godt, hver især. Men vi kan have meget svært ved at gøre noget ved det, når det først er nået dertil. 

 

Med udgangspunkt i nyere forskning om sammenhængen mellem stress og folkesygdomme inddrages deltagernes egne erfaringer. Og de bliver forsynet med konkret viden om  stress  og redskaber til  at tage vare på, ikke blot sig selv, men også på deres kolleger, så vi samlet får optimeret en arbejdskultur med bedre  sundhed  og velvære.

 

Deltagerne får viden om

Pris/Antal/Tid 

Kr. 3150,-  inkl. moms  i alt kr. 3937,50.  Hertil kommer transport jf. statens takst. 

Op til 20 personer

2,5 – 3 timers varighed i tidsrummet kl. 17:00 – 21:00 

 


Stress og folkesygdomme

Skrevet Søndag d. 22 Marts 2015 af Hanne Andersen

Når vi  ser de mange diffuse lidelser, som vi mennesker render rundt med i vores fysiske krop, det kan være noget med maven, hudproblemer, hyppige  infektioner, muskel og ledproblemer eller hjerte-karsygdomme, er vi tilbøjelige til at opfatte det som noget udefrakommende, som vi bliver ramt af. 
Det er noget vi alle har haft i min... Læs mere

Tilbagemelding

Skrevet Onsdag d. 11 Marts 2015 af Hanne Andersen


Jeg har her til morgen fået en mail med en tilbagemelding fra en klient, som jeg gerne må referere anonymt selvfølgelig. 
" Da jeg første gang var til stresscoaching tænkte jeg: Det klarer jeg aldrig. 
Når man er så langt ude som jeg var, er det svært at se,

Hvad tror du mest på ?

Skrevet Torsdag d. 8 Januar 2015 af Hanne Andersen

Når vi i dag ser så mange sygemeldinger pga stress og mange rammes af såkaldte folkesygdomme, som man på trods af den lægevidenskabelige udvikling, nye diagnostiserings- og behandlingsmetoder, nærmest står magtesløse overfor, må vi stille os selv spørgsmålet, hvorfor mon det så alligevel går så galt ?
 
Jeg  vil stille spørgsmålet videre til dig, som kigger med her... Læs mere

Et nyt år - en ny start - et nyt liv

Skrevet Søndag d. 4 Januar 2015 af Hanne Andersen

Først vil jeg ønske alle et godt nyt år og sige hjertelig velkommen til alle jer nye, som er følger TankLiv  
Foruden at yde konkret stresscoaching både individuelt og i grupper, giver jeg mig af med at dele den viden, jeg selv er kommet i besiddelse af, gennem mange års... Læs mere