Hanne Andersen

Hanne Andersen

Stresscoach, socialrådgiver & uddannelses-erhervsvejleder

60 87 47 60
hanne@tankliv.dk
facebook.com/TankLiv
@TankLiv
CVR:35 06 60 39

En Case Story om at tage ansvar for sit helbred

Skrevet Tirsdag d. 29 Januar 2019 af Hanne Andersen

Dette er historien om K., som selvfølgelig skal være anonym.

K. kontaktede mig i starten af efteråret 2018 med stresssymptomer, hun gerne ville have hjælp til. Som altid, når jeg optager en anamnese, spørger jeg ind til, hvilke symptomer kroppen har.

K. havde fået stillet diagnoden leddegigt. En autoimmun lidelse, som betragtes som fremadskridende og som kan degenerere de angrebne knogler.

 

Med en META -analyse spørges der ind til, hvornår det startede og hvad der var gået forud for  sygdommens opståen og placeringen på kroppen. 

K. fortalte, at hun havde voldsomme smerter i højre skulder/arm og, at hendes infektionstal varvæsentligt forhøjet. 

Hun var gennem egen læge henvist til reumatolog, hvor hun nu fik medicinsk behandling.

(Binyrebarkhormon).

 

I META-sundhed ser vi, at er symptomer i skelet og muskler er forbundet til Storhjernemarven, hvor der er celle minus i stressfasen og celle plus i regenerationsfasen.

 

Det er altså i regenerationsfasen, der opstår inflammation.

Problemet er, at når man mærker symptomet, bliver man bange for det og får det, man kalder en “hængende stress/regeneration. Det er det, man kalder en kronisk lidelse.

Placeringen  på kroppen siger noget om temaet. Her er det ydersiden af skulderen, Skuldrene bruger vi til at “bære en byrde” eller “skubbe noget væk”.

 

K. fik TFT behandling for den følelse, temaet vækker i hende og efter bare fire ud af fem behandlinger, med en uges mellemrum, samt “lektier” som indbefatter, at få stressniveauet ned ved hjælp af daglig afspænding x 2.

Og endelig blev der lagt en plan for ændring af de forhold, hun gerne ville ændre.

Herunder kost og motion, men også og især sit mind-set ved at tage ansvar for sin egen helbredelse.

Efterfølgende er hun anbefalet det homøopatisk-spagyriske middel: “Mundipur”, til at støtte

helbredelsesfasen.

 

Forandringen var tydelig allerede efter to-tre gange og idag, efter fire måneder, fik jeg hendes smukke tilbagemelding, som jeg vil dele her:

 

 

Vågnede en morgen for ca to år siden med mange smerter i højre skulder og arm. 

Søgte læge efter et par dage da jeg var i et rent smertehelvede og kun kunne bevæge armen meget lidt. Fik diagnosen frossen skulder. Tiden gik og jeg fik kun værre. Havde tårnhøje infektions tal og var usigelig træt.

 

 Blev henvist til reumatolog, da min læge havde mistanke om en eller anden gigtsygdom. Havde imellemtiden også søgt en alternativ behandling og da jeg nævnte det hos reumatologen, ville han ikke se mig mere. 

 

Der gik så en rum tid hvor jeg prøvede at få det bedste ud af det, men det blev uholdbart så jeg søgte og fandt selv en privatpraktiserende reumatolog, som i løbet af 5 minutter konstaterede,  at jeg havde leddegigt og satte mig i behandling med diverse præparater som Jeg kun fik masser af bivirkninger af og ikke den store effekt. 

 

Sådan  gik der næsten et helt år uden den bedring. Psykisk var jeg også kørt i sænk indtil jeg en dag på Facebook ser et opslag af TANKLIV v/Hanne Andersen, som jeg faldet interesse for. 

 

Jeg fik en aftale og var der ca fem gange, hvor vi via samtaler sporedes ind på hvad det kan handle om. Jeg fik en CD med hjem med en guidet meditation af Arvin Larsen, som skulle hjælpe mig at slappe af og få mit stressnivau ned.

 

Desuden blev  jeg behandlet med TFT for de bagvedliggende følelser.

 

Jeg fik det hurtigt psykisk bedre, men stadig ikke fysisk . 

Jeg følte, at  der var noget helt galt og stillede spørgsmål efter spørgsmål til reumatologen og hver gang jeg nævnte, at jeg havde det skidt, skruede han bare op for medicineringen. 

Jeg  gjorde modstand og han ville så ikke mere have mig i behandling. 

 

Jeg har nu selv betalt  for en konsultation hos en reumatolog på et privathospital.  Her endte det ud med, at jeg ikke har-  og aldrig har haft leddegigt. 

 

Jeg har slid i min skulder, men skal stoppe med min medicin og han henviser mig i stedet til specifik træning af arm og skulder. 

 

Jeg er igen begyndt at motionere, spiser efter senseprinciperne og tager kun sparsomt med smertestillende .Har indtaget  et alternativt middel som hedder Mundipur som bla virker antiinflamatorisk. 

Har idag fået målt mit infektionstal og det var for første gang i to år inden for normalområdet.